Marti, 29 Septembrie 2020

H.I.T. Park (Hemeius Information Technology) este un proiect promovat de catre Consiliul Judetean Bacau, unul din cele 128 de proiecte de infrastructura locala si regionala, finantate de catre Uniunea Europeana si Guvernul României, prin Phare CES.

Hit Park Ideea infiintarii unui parc de afaceri la Bacau a aparut din constatarea ca, de foarte multe ori, investitorii straini sunt dezamagiti si renunta la planurile de a investi in România si mai ales la Bacau, pentru ca nu au facilitatile de infrastructura necesare.

Parcul HIT Hemeius a fost finalizat in vara anului 2005 si prin construirea acestui campus IT&C s-a urmarit stimularea pe plan local si regional a afacerilor in domeniu, a unor activitati industriale conexe, sustinerea si incurajarea spiritului antreprenorial in rândul specialistilor, atragerea investitorilor strategici ce pot dezvolta proiecte specifice, dezvoltarea invatamântului de specialitate la toate nivelurile.

Hit Park HIT PARK va ajuta la schimbarea mentalitatilor si va duce la cresterea gradului de educatie IT&C, va fi elementul catalizator necesar in reorientarea profilului industrial al judetului Bacau spre o zona mult mai eficienta din punct de vedere economic, social si ecologic oferind o alternativa pentru specialistii IT&C.

HIT PARK este o locatie moderna si sigura, un camin pentru afacerea dumneavoastra cu specific IT&C si tehnologie de vârf. Fie ca sunteti o companie aflata la inceput de drum, fie ca sunteti o companie cu traditie pe piata sau reprezentati o companie multinationala, veti fi bineveniti.

Servicii
- Servicii de securitate si paza in interiorul proprietatii.
- Servicii de curatenie pentru toate spatiile publice (spatiile comune din interiorul cladirilor, spatiile exterioare cladirilor, caile de acces exterioare cladirilor, curatenia exterioara a ferestrelor si cladirilor).
- Locuri de parcare in parcarile de tip P aflate in interiorul Proprietatii (2 locuri).
Hit Park- Acces full time la reteaua structurata de date din interiorul Proprietatii (transferul de date in interiorul proprietatii la viteze de pana la 100 Mbps este netaxabil), cu respectarea normelor de utilizare stabilite de LOCATOR.
- Acces full time la reteaua interna de voce a Proprietatii si la serviciile interne de centrala (convorbirile in interiorul proprietatii sunt netaxabile), cu respectarea normelor de utilizare stabilite de LOCATOR.
- Acces liber in zona de servicii F1 si zona comerciala F2.
- Acces liber (netaxabil), dar pe pe baza de programare, la salile de meeting aflate la parterul corpului A.
- Preturi preferentiale la serviciile op?ionale oferite de prestatorii de servicii din interiorul proprietatii (centrul de afaceri, consultanta, selectie de personal, secretariat, masa/catering, curierat/servicii de mesagerie, instruire etc)
- Preturi preferentiale oferite de furnizorii de internet si telefonie, prin intermediul LOCATORULUI.
- Servicii de promovare (tablite de identificare in locurile special amenajate de catre LOCATOR) si link catre pagina proprie a LOCATARULUI din pagina oficiala a LOCATORULUI.